кратки стихотворения за цветница, оригинални пожелания за имен ден, песни за лазаров ден, пожелания за рожден ден

13.09.2011 г.

Нови пожелания за рожден ден и юбилей 8

Честит рожден ден! Ти винаги си успявала да размекнеш и най-коравосърдечни сърца с една най-обикновена усмивка! Усмихвай се, защото усмивката е едно от най-силните оръжия в света! С нея врати не се затварят, а само се отварят пред теб! Целувам те и вярвам, че всяка цел, която си поставиш за следващата година от твоя живот - ще бъде постигната! Весел празник, скъпа приятелко!

Честит рожден ден! Искам да ти пожелая най-искрено 365 дена в годината здраве, 52 седмици щастие и 12 месеца обич от най-близките ти същества и всичко това да се повтаря поне още 100 години напред във времето! Весел рожден ден и много хубави пожелания!

Честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве, семейно щастие и много стойностни, слънчеви и весели мигове с близките ти хора! Нека усмивката ти да не слиза от лицето ти и бъди винаги тъй красива!

Бих искала да ти пожелая да живееш хиляда години, така че да разпространиш твоята магия на целия свят! Честит рожден ден!

Скъпи рожденико! Ти заслужаваш всичкия успех, щастие и любов на света. И пари:) И накрая ти пожелавам да имаш приятел, с когото да ги споделиш! Честит рожден ден, приятелю!

Честит рожден ден! Бъди все така позитивен, с широка усмивка, с по-малко проблеми и повече истински щастливи моменти! Живей пълноценно, обичай и бъди обичан от любимите си хора, пожелавам ти много успехи в професията и...ай, наздраве, че се олях :Р


Още оригинални и нови пожелания и поздрави за рожден ден и юбилей.

3 коментара: