кратки стихотворения за цветница, оригинални пожелания за имен ден, песни за лазаров ден, пожелания за рожден ден

8.05.2012 г.

Нови и оригинални пожелания и поздрави за абитуриенти

pojelaniq za abiturienti
пожелания за абитуриенти

Всеки знае, че образованието е много важно в живота на един човек. А дипломирането е първата стъпка на едно лице в "реалния свят" - свят, където истинската сила на характера, уменията, както и знанията са поставени на изпитание. Това е така, и ето защо, ако познавате някой, който завършва скоро, трябва да му изберете най-искрените пожелания за абитуриенти, с които да сте сигурни, че ще му напомните, как трябва да се действа, да се мисли за да се оцелее в реалния свят.

Честито дипломиране! Успешно и доходно да си ползваш дипломката!

Обучението е едно от най-достойните притежания, които човек може да придобие. Не спирайте да учите сега и съхранявайте мъдростта си за останалата част от живота Ви. Тогава ще завършите живота си с адмирации! Честито дипломиране!

Бъди винаги здраво застанал на краката си, бъди нащрек и уважавай другите хора. Нека те да знаят, че без значение какво се случва, можете да винаги да разчитат на теб. Честито завършване!

Ти си блестящ, способен и амбициозен. Можеш с лекота да вървиш по пътя на славата. Честито дипломиране!

Никога не забравяй истинската цел!
Винаги се стреми към звездите!
Честито завършване!
Пожелавам ти всичко най-добро в живота!

Вашето дипломиране е много важен момент за Вас. Всичката упорита работа, която сте свършили ще се възнагради в бъдеще! Поздравления за вашето завършване и Ви пожелавам много успешно бъдеще!

Честито приятеля ми, който завършва сега. Надявам се, че това е само основата на много нови дипломи, които ще придобиеш през целия си живот! Поздравявам те на тази щастлива дата, в която си завършил.

В крайна сметка Вие завършвате. Вашата упорита работа, вярност и последователност са дали резултат. Това е време за празнуване и веселби! Пожелавам Ви всички най-добри пожелания за вашето завършване. Нека имете още много подобни моменти във вашето бъдеще.

Вижте още пожелания и поздрави за абитуриенти.

2 коментара:

  1. Пожеланията ми харесват. Прекрасни са! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване