кратки стихотворения за цветница, оригинални пожелания за имен ден, песни за лазаров ден, пожелания за рожден ден

7.09.2011 г.

Пожелания, поздрави и поздравления за новородено бебе 2

Поздравления за появяването на най-новият член на Вашето семейство! Пожелаваме Ви животът Ви с него да е съпътстван от любов и добро здраве завинаги!

Вашето малко бебе ще Ви донесе много радост по различни начини... То ще добави меко докосване и очарование в дните Ви... От момента, в който го гушнете, ще заеме място в сърцата Ви с усмивката си и това е само началото... Малкото бебе ще расте много бързо, затова отделете време да го обичате много!...

Уверете се, че няма да изпуснете тези златни моменти с него!
Поздравления за пристигането на Вашият нов пакет от радост! Ще Ви пожелая много моменти на щастие през идните години с него!

Хората казват, че ако Бог целуне по челото бебе, то ще стане философ, ако е по устата - велик оратор, ако е по крачетата - известна танцьорка, ако е по ръцете - дете разбиращо от всичко, а аз искам да ви пожелая всички тези неща за вашето бебе. Поздравления!

Пожелавам бебето Ви да е очарователно, красиво и весело като майка си и като интелигентно като баща си. Нека късмета го следва винаги! Поздравления за новото щастие!

Поверието казва, че когато се види падаща звезда, тя ще донесе много късмет. Пожелавам на бебето и на Вас дъжд от падащи звезди! Поздравления!

Мило семейство, това е най-голямата радост за двама души! Обичайте детето си от цялата ви душа. Гордейте се с него! Честито бебе!

Всички пожелания и поздравления за бебе и новородено.