кратки стихотворения за цветница, оригинални пожелания за имен ден, песни за лазаров ден, пожелания за рожден ден

19.07.2011 г.

Оригинални пожелания и поздравления за рожден ден и юбилей 7

Честит рожден ден! Пожелавам ти океан от щастие и два океана от късмет...винаги да си много, много успешна и никога да не спираш да се усмихваш и всеки ден да ти се случва нещо хубаво, което да превръща живота ти в чудо и винаги да си заобиколена от хора, които те обичат!

Честит Рожден Ден, желая ти много здраве и успехи, да си все така усмихната и яка, много вълнения и трепети като от сериал и не на последно място разнообразни холандски радости!

Честит Рожден Ден :) Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и успехи, както и много невероятни, неповторими и незабравими моменти с всички които обичаш и те обичат! Весел празник!

Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и да срещнеш голямата любов! Нека всеки твой ден да бъде изпълнен с радост, вечерите с огън, а годините с младост!

Честит рожден ден! Много добро настроение и весел празник! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Честит рожден ден! Да сте жива и здрава, много обичана жена, и малкото Ви (вече попораснало) слънчице да Ви радва и прави все така сияйно щастлива (поне както изглеждате на снимките)! Весел празник!

Още оригинални пожелания и поздравления за рожден ден и юбилей.

2 коментара: