кратки стихотворения за цветница, оригинални пожелания за имен ден, песни за лазаров ден, пожелания за рожден ден

11.06.2011 г.

Интересни и оригинални поздравления за рожден ден и юбилей 6

Юбилеят е ден, през който се чества или празнува минало събитие, настъпило в същият ден от годината преди време. Думата е използвана за пръв път при празнуването на католически празници в чест на светците им. Ето моите предложения за пожелания за юбилей на хора:

Рожден ден - специален празник! Като деца, сме го чакали с радост, с нетърпение, а годината траеше дълго и така желания ден идваше бавно. Но сега времето започва да се състезава по-бързо и с възрастта, изглежда, че годините са като страници в книга, която бързо прелистваме. Рождените дни идват по-често, ние ставаме големи, и понякога изглежда, че не сме имали време да се зачетем за важните неща в тези страници в книгата наречена "Живот“! Пожелавам ти на рождения си ден, да се чувстваш така че животът ти е пълен, нищо важно не е било загубено, а всичките ти планове и мечти да са се сбъднали. Нека къщата ти бъде пълна чаша, работата ти върви добре и всички наоколо да са винаги готови да се опреш на тях. Бъди щастлив! Честит рожден ден!


Честит рожден ден!
Пожелавам ти на този ден
да бъдеш ти стандарт за красота!
Чрез блясък, щастие и радост
Направи мечтите си в реалност,
Чувствай се като принцеса,
и намери си най-добрия принц!


Добро утро!
Днес идва най-важния за теб ден в годината - рожденият ти ден. Ще получиш много поздравления и топли думи, много положителни емоции.
Днес най-вероятно ще ти се обади някой, който по една или друга причина не си чувал скоро и ще бъдеш много радостен, че му чуваш гласа. Като цяло, наистина този ден за теб е уникален.
Разбира се, като се преброят годините има нотка на съжаление, но това никой не те принуждава да го направиш днес – може, a и трябва да изчакаш до утре, а след това на следващия ден, а може и да забравиш да ги броиш. Аз те поздравам за рождения ти ден и наред с другите неща, ти пожелавам да мислиш за добри неща и да нямаш време лошите.
Честит рожден ден!

Честит рожден ден!
Пожелавам ти в личен план душевно равновесие и спокойствие. В професионален план - много успехи!

Мила приятелко, честита годишнина! Превърни я в едно добро начало на мъдро и спокойно съзряване! Нека хубавите мигове предстоят, а обичта и уважението на всички, които те познават, бъдат светлината, която ще осветява пътя ти!

Още оригинални пожелания и поздравления за рожден ден и юбилей.

Няма коментари:

Публикуване на коментар