Щуката е любим улов на рибарите, които знаят че едрите щуки налитат на рибка. Та за готвене е добре да се избере по-голям екземпляр, заради многото й кости. Ще ви споделя много лесна рецепта, след която облизването на пръсти е гарантирано.
Продуктите са: нарязана на порции щука, доматен сос, моркови, дафинов лист и черен пипер. Щуката се поставя в йенска тенджера или в тавичка с похлупак, добавят се морковите, доматения сос, дафиновите листа и черния пипер и се пече на фурна. Става невероятно вкусно, а е толкова просто и лесно. Добър апетит!
От Рецепти |
Други мои рецепти и специално есетра на фурна. Научете повече за хубавия български празник Никулден, а ето и стихотворение за Никулден.
Няма коментари:
Публикуване на коментар